Långfredagen

Jotack, lång har den allt varit! i gårkväll nså glömde jag att ta mina sömntabletter så inte förrens framemot 3 tiden att jag inte hade tagit dom, och är man pigg som satan så tänker man inte på att sova! Och av någon konstig anledning så gick jag inte ner för att ta tabletten när jag kom på att jag hade glömt den :P
Men sen försökte jag sova lite iaf, men det gick såklart inte >_<
Klockan 6 ungefär så gav jag upp och gick ut me Boris istället... Nu råkar det ju bara vara så att Boris är morgon trött, och jag kvällspigg(jag hade ju inte somnat) så jag var hur hurtig som helst och tänkte ta en runda runt halva östergarn... Jag fick släpa ut Boris, han bajsade och kissade med en gång och ville in igen. Jag släpade och bor honom ytterligare ett par hundra meter och sen tänkte jag att om jag släpper kopplet och springer före så kanske han kommer! Åh jag kände mig så lyckad och hurtig!
Och vet ni vad hunden gör då? Jo, han tar kopplet i munnen, tittar på mej som om jag var totalt dum i huvet och sen vänder han och går med bestämda steg hemåt!

Jag gav upp och gick hem... Ingen hurtig motionsrunda för mej klockan sex på morgonen då...Sen satte jag mej och läste veckorevyn tills pappa kom upp, och sen ramlade dom ner en efter en från övervåningen.

Lite senare så gick alla utom jag ut med Boris så då passade jag på att lägga mej i hängmattan, med en katt på magen, gungandes i nästan 40 grader somnade jag ^^ fast jag fick bara sova i typ 10 minuter för sen kom Stella hem -.-

Sen har jag typ inte gjort nånting och nu är jag pigg igen! Jag har alltså bara sovit i 10 minuter dom senaste 31 timmarna!

Jaja, långfredagen ska väl va lång eller?
Och tråkig?
Den har helt klart klarat kriterierna!

Kommentarer
Postat av: Mina

hahha, naaw va gullig boris är!

2010-04-03 @ 12:04:29
URL: http://miinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0