MVC

Hej hej! Allt gick bra på MVC idag :) Magen har börjat växa igen :)
Jag har snart gått upp 10 kilo! :O Helt sjukt! :S Jaja, tänker inte oroa mig för vikten så länge jag är gravid i alla fall! :) Får väl ta itu med det lite senare ;)

När vi kom hem från MVC så började vi städa, och kom på att man kanske ska betala lite räkningar också? ;) Så det gjorde vi, då märkte vi även hur jävla mycket lösa papper vi hade! :O Hyresavier, mobilräkningar, kallelser till olika ställen, och allt låg på Martins skrivbord i en enda hög! xD
Så tillbringade säkert minst en timme med att sätta in papper i pärmar, byta plats på papper, sätta in register osv osv... Nu har vi lite ordning i alla fall :)

Sen har inte jag hunnit med så mycket mer, städat lite, diskat lite. Nu har Martin stuckit iväg till Köping där han troligen kommer spendera minst halva natten, så nu väntar jag bara på att Ottil ska komma! Förhoppningsvis så hinner hon med ett tåg så hon är här en stund innan nio, då hinner vi nämligen handla och slipper äta fiskpinnar till middag :) Inte för att det är något fel med fiskpinnar men ;)
Åh vill inte va ensam mera nu :( Nu får Ottil komma hit! :OBoris i morse, inte riktigt hans tid på dygnet? ;) ♥

Kommentarer
Postat av: Mama

Jag gick också upp 10 kg när jag väntade dig, säger Staffan.

2011-05-27 @ 23:32:53
Postat av: stella <3

PUSSE

2011-05-30 @ 15:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0