Så trött!

I morse så skulle jag egentligen till MVC, men när klockan ringde vid 8 så hade jag bara fått 2,5 timmars sömn och mådde verkligen skit! :( Så Martin fick ringa BM o ställa in tiden vi hade... Lite tråkigt för jag ville ju verkligen se om magen hade växt o så, men jag hade jätteont i både magen och huvudet, mådde illa och hade som sagt bara sovit i 2,5 timmar...
Jag gick inte o la mig halv 6, nej, jag gick o la mig 12. Men med massa tankar i huvudet, en värkande mage, snarkande hund och hickande bebis så är det inte alltid så lätt att somna :(

Fick ju somna om sen i alla fall så vaknade igen runt klockan 1 och mådde i alla fall lite bättre :)
Nu sitter jag o äter frukost, var sugen på rostade mackor egentligen, men var mindre sugen på gröna rostade mackor så det fick bli fil med banan o müsli i stället :)
Nu ska jag snart hoppa ner i ett varmt bad och hoppas på att lillans hicka kan gå över för en liten stund :)Mina fina pojkar ♥ (Boris blundade egentligen, men öppnade ögonen av blixten)


Kommentarer
Postat av: Anna Bauer

Hej Elsa! Kul att se din blogg!

Hoppas du bara får "bra" kommentarer. Skit i andra. Jag fick mitt första barn när jag var som du, och det är klart att det finns för och nackdelar med alla åldrar. Jag fick mycket idiotkommentarer och taskiga pikar om min ålder, men det var ju så dags - jag var ju redan gravid - varför inte bara lyckönska då?

Det finns så många som har åsikter om ordningen i livet att man kan bli knäpp. Skickar en länk till en dikt jag gillar som pushar mej med jämna mellanrum.

Lycka till med allt!

Anna (som lirar med Staffan)

http://www.petercurman.se/titlar/fodelsemarken.htm

2011-05-18 @ 18:26:46
Postat av: Mama

2011-05-18 @ 21:52:15
Postat av: Mama

HUR ska jag få vovven att sova på golvet UNDER sägen igen, efter tiden hos er??? Man får väl köpa en snygg hundsäng, eller något.

2011-05-18 @ 21:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0