18 år

Hej hopp! Nu är jag 18 :)
Känns ju ingen större skillnad precis men jag hade en mysig dag :)
Fick en symaskin! ÅÅÅÅÅH jag är så lycklig! Det var det enda jag önskade mig i år :) Har inte hunnit pröva den än men det ska nog bli av inom dom närmsta dagarna :)
Och av Martin fick jag en waves body massage den älskade Malva ;) Jag med såklart, men Malva tyckte att den var jätterolig :)


En sån här fast grön :)

Tyckte även att det var dags att byta header, vad tycks? Är inte jättenöjd så jag byter nog snart igen. Men tyckte att Malva och Martin förtjänade att vara med på ett hörn. Dom är ju ändå mitt liv ♥
På fredag blir det lite mer firande, bjuder fina människor på mat och ska försöka mig på att baka en prinsesstårta :)
Sen sticker jag till Gotland på söndag, i nästan 2 veckor :) Blir väl bloggtorka som vanligt då men lovar att försöka uppdatera minst en gång i alla fall :)

Nu måste jag verkligen sova! Pussogonatt! ♥


Malva 4 månader!

Idag fyller vår lilla älskling 4 månader!
Det är ju sjukt vad tiden går fort, hon vänder sig hela tiden, gör världens alla ljud, kan hålla i saker, håller i sina fötter. Och, sist men inte minst hon står upp när hon håller i sig i saker!
Lyckades filma idag när Malva stog igen!


Fel håll som vanligt, men det är min mobil som vänder på filmerna :P

Mamma och pappa är så stolta över dig vår lilla älskling! ♥

Stolt!

OJ vad stolt jag just blev!

Malva stod just upp bara genom att hålla i sig i armstödet på soffan! Hon stod säkert så och trampade i 10 sekunder! Snacka om att jag tappade hakan!
Hann inte springa efter kameran precis men lyckades få en bild med mobilen, riktigt kass kvalitet, men bättre än inget :)


Mammas stora starka flicka fyller 4 månader imorgon ♥

Kan man bli stoltare? :') ♥


Ros

Hej!
Jag fyller år nästa vecka, 18 faktiskt :)
Tänkte göra en prinsesstårta då, mest för att det är kul och för att ha något att bjuda på, jag gillar nämligen inte tårta så värst mycket.
Tänkte även göra en ros att sätta på tårtan, så gjorde en idag för att testa. Det var första gången jag gjorde en marsipanros och jag blev väldigt nöjd! :) Var inte så svårt som man kan tro :)
Det blev lite taggigt i kanterna och det stora bladet blev inte så lyckat, men annars är jag nöjd :)


Första försöket :)


Nya kläder

Förrförra helgen så var jag och Ann (svärmor) och shoppade i Örebro. Jag fick lite nya kläder, bland annat jeans eftersom jag krympt ur alla mina :( Men äver Malvisen fick lite nytt :)


Höstoverall och vantar :)


Pyjamas...


...Body och en mössa som var lite stor ^^ ♥


Tack Ann!


Kolla lägenhet!

Halli hallå :D
Idag är jag mycket glad, vi har kollat på ny lägenhet ett bra tag nu, ja, vi flyttade ju hit för inte så länge sen. Men 45 kvadrat är inte stort till 2 personer och ett barn som snart kommer börja krypa!
Vi hade spanat in en lägenhet rätt länge för ett tag sen, men vågade självklart inte satsa och någon annan hann ta den :( MEN! Nu har vi hittat en bättre! :D Och vi ska kolla på den på fredag! :) Happyhappyhappyhappy ^^
Stor, hiss, bra område, egen tvättmaskin och stor balkong :)
Inget är alltså säkert än, men har vi tur och och råd så flyttar vi i januari :) 

Nu ska jag sova och vara glad länge länge :)

 


Indisk?

Vad det någon som såg på outsourced förra veckan? Det gjorde i alla fall Malva, och nu har hon börjat vicka på huvudet som dom i serien! Och hon är såååååå cool! ;D Här kommer bevis på attt Malva har blivit indier ♥

Ursäkta att den är åt fel håll men ni får helt enkelt vrida på era små hövven! ;)


Haha hon pruttar i slutet xD


Kämpar

Här kommer en liten film på när Malva kämpar sig ner från mitt knä för att få sitta "själv" i sängen ♥

 


Sötnöten ♥


Känslan

Känslan när man äntligen efter flera timmars kämpande har fått sin övertrötta sötnos att somna. Och inser att hon har bajsat...

Snicksnack med pappsen

Sitter och kollar på Brottskod försvunnen, kollar typ aldrig på det men just det här avsnittet har jag ju självklart sett förut... Så typiskt.
Åt sushi hemma hos svärisarna tidigare, riktigt gott och mysigt! :) Ska städa imorgon, så hoppas på att vi kan få lite barnvaktshjälp från dom då, dom brukar inte tacka nej till att ta hand om Malva en stund :)

Filmade när Martin och Malva hade morgonmys i soffan :)
Kolla in dregglet ner på magen i slutet! ;) Min lilla dreggelfia! ♥Har börjat tänka på att kanske skriva min förlossningsberättelse som jag borde skrivit för några månader sen... Så fort jag får tid ska jag börja... det blir väl att få den färdig som blir det stora problemet xD

Nu ska jag snart masa mig i säng. Puss på er ♥


RSS 2.0