Badat

Hej hej, Sitter nu med en trööött halvsovande bebis i famnen. Vi hade just mysstund och badade tillsammans hela familjen i vårat lilla badkar :) ♥

Malva mår bra, hon blir bara mer och mer aktiv för varje dag som går :) Hon har börjat få mer gåreflexer så hon går flera meter om man bara håller i henne :)
Jag mår inte fullt lika bra tyvärr... Jag börjar nämligen få ryggskott :( Small till i ryggen för några dagar sen, efter lite knäckande och massage från min älskling så blev det lite bättre... för ett tag. Nu blir det bara sämre och sämre och speciellt jobbigt är det att behöva bära omkring på Malva hela dagarna. Men hon har blivit bättre, hon kan sitta i babysittern, ligga på golvet eller bara sitta i knäet och vara nöjd en stund :)
Hon har även hittat sina händer, för några veckor sen men endå... Så hon börjar fatta grejen med att hålla i saker nu :)

Malva myser i sitt badlakan efter badet ♥


Morgonbuse

Detta kan vara lite småsvårt att sova bredvid...
Älskade lilla busunge! ♥Idag åt vi på kinarestaurang och Malva var jätteduktig! Fick amma i början men sen sov hon :)


Gullungen

Bild! Jodu, idag lägger jag faktiskt upp en bild på gullungen! :)


Stora tjejen 3 månader! ♥


Vaccination

Hej hej! Sitter här med en febrig Malva i famnen :(
Vi var på BVC igår så hon fick sin 3månaders vaccination...
Hon vägde i alla fall 4800 gram nu och var 55 cm! :) Hon väger alltså dubbelt så mycket som hon gjorde när vi åkte hem med henne från BB! :') Hon föddes ju som 2600 men gock ner till 2400.
Nu har jag i alla fall lyckets få ner en bild, sötaste någonsin! Togs för kanske 2 veckor sen :)
Hon fyllde just 3 månader också :) stora tjejen nu! ^^
Gullungen med sin favorit snuttis!Inga bilder...

Hej på er, jag vet att jag är enormt dålig på att blogga nu, och att det är många som längtar efter fler bilder på Malva. Jag hade gärna bloggat mer men tiden finns inte... Min lilla plutt sover inget på dagarna och när hon somnar på kvällen så måste jag hinna äta, diska, städa, duscha osv osv...
Men bilder finns på henne, så så fort jag får tid så lovar jag att lägga upp massor! :D (Är inne på Martins dator nu och har inga bilder sparade här...)
Malva fyller snart 3 månader och är redan vild som ett litet troll! Hon gillar inte att sova och varken ler eller pratar mycket, men det är på gång :)
Däremot så vill hom gärna sitta upp, och det ska va utan ryggstöd. Man får bara hålla i henne i händerna för annars skiker hon. Sen älskar hon att stå upp när man bara håller henne i händerna. Hon är en riktigt bestämd liten dam! ♥
Är nu 54cm lång och väger 4555g :) Riktig liten tjockis har hon blivit ;)
I morgon åker Martin iväg på övernattning med klassen så det blir min första natt ensam med Malva. Men det ska nog gå bra, hon är så snäll på natten så :)
Hade tänkt att ladda upp en bild som Martin har lagt upp på facebook, men det går tydligen inte att spara ner bilder från facebook längre?! Och han har den inte sparad på datorn heller... :( Men men.
Nu måste jag sova för att orka ha lillfisen ensam 2 dagar :)
Puss och godnatt :)

RSS 2.0