Inga bilder...

Hej på er, jag vet att jag är enormt dålig på att blogga nu, och att det är många som längtar efter fler bilder på Malva. Jag hade gärna bloggat mer men tiden finns inte... Min lilla plutt sover inget på dagarna och när hon somnar på kvällen så måste jag hinna äta, diska, städa, duscha osv osv...
Men bilder finns på henne, så så fort jag får tid så lovar jag att lägga upp massor! :D (Är inne på Martins dator nu och har inga bilder sparade här...)
Malva fyller snart 3 månader och är redan vild som ett litet troll! Hon gillar inte att sova och varken ler eller pratar mycket, men det är på gång :)
Däremot så vill hom gärna sitta upp, och det ska va utan ryggstöd. Man får bara hålla i henne i händerna för annars skiker hon. Sen älskar hon att stå upp när man bara håller henne i händerna. Hon är en riktigt bestämd liten dam! ♥
Är nu 54cm lång och väger 4555g :) Riktig liten tjockis har hon blivit ;)
I morgon åker Martin iväg på övernattning med klassen så det blir min första natt ensam med Malva. Men det ska nog gå bra, hon är så snäll på natten så :)
Hade tänkt att ladda upp en bild som Martin har lagt upp på facebook, men det går tydligen inte att spara ner bilder från facebook längre?! Och han har den inte sparad på datorn heller... :( Men men.
Nu måste jag sova för att orka ha lillfisen ensam 2 dagar :)
Puss och godnatt :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Högerklicka på bilden och tryck på "uppdatera" :) sen högerklickar du igen och tryck på "spara bild som" så ska du se att det går :)

2011-09-14 @ 21:16:53
Postat av: mina

om du går in på bilden så finns det en knapp som heter "ladda ner", tryck där. Då ligger bilden på dina nerladdade filer! :)

2011-09-16 @ 06:40:18
URL: http://miinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0