Ny blogg!

Jag blev så trött på namnet hubbelibubb och jag hittade ingenstans där man kunde ändra på adressen så jag tänkte att då kan jag ju göra en ny blogg nu när jag ändå inte har kommit så långt!

http://elsarosenkvist.blogg.se 

Puss!

Idol Eriks flickvän

Det har ju blivit så himla stora diskussioner om idol eriks pinsamma flickvän, och alla tycker att hon är så himla konstig, men jag vet inte... Visst, hon borde kanske inte ha stannat där så länge men jag tycker att det såg lite grann ut som att Erik ville att hon skulle stanna! Han var ju inte direkt avvisande! Han höll ju henne i handen typ hela tiden!

Och för dom som inte tycker som jag och tycker att hon var jättepinsam, släpp det! Det har varit debatt om dom där tre minutrarna i fem dagar nu! Fatta hur hon måste känna sig! Tänk om alla skulle hacka på dig för att du råkade göra ett sånt småfel? Jag tror att hon har fattat vad folket har att säga om hennes tre minuter på scen!

 

 


RingDet här är ringen som jag köpte til nyår! fin va?

 

Puss!


Katterna 

 

 

Snacka om trötta och uttråkade katter!

 

Puss!


vinterNu är det vinter! Igår kom vinterns första snö här hemma hos mig. Vickan satt i fönstret i flera timmar och bara tittade ut! >.< Gull!

Puss!

Stickar

Jag har börjart sticka benvärmare! Ska bli mysigt i vinterkylan. (Om jag blir klar innan våren xP) Puss!

Julklappar!!!

Jag sitter uppe och kan inte sova... Jag kom just på att det är julafton om 10 dagarr!!! Härregud! Jag har ju inte köpt alla julklappar som jag ska köpa! Jag måste värkligen pallra mig in till stan i veckan som kommer! ...och trängas i julrushen... :/

Lyssnar på takida och har lite prestationsångest. Har hur mycket läxor som helst som ska vara inlämnade innan jullovet! Det blirr jobba av i morgon! ...idag...När jag vaknar...klockan är ju faktiskt över tolv...

puss puss!

sankta lucia

Idag är det tydligen 13 december! Jag var och såg luciatåget på atheneskolan i torsdags, men inget idag. Det är snart slut på 2009, om några dagar är det ett decenie sen vi firade sekelskiftet! Det blir mitt och säkert många andras hela decenie!

Jag vet inte hur det blir för mig efter jullovet. Jag kanske inte får fortsätta att jobba på distans i skolan och jag kan troligen inte gå dit... Jag började jobba tidigt häromdagen och jag hade ont i magen och migrän i tre hela dagar efteråt! Så ska det väl inte va? Jag kan helt enkelt inte gå i skolan om det fortfarande är så! Jag kanske måste sluta gymnasiet... Jag som så himla gärna ville ta studenten! Jaja, jag får väl se hur det blir efter lovet...


pussar! 

mår inte bra...

Ush! Jag har haft ont i magen i 3 dagar nu utan stopp! Jag står inte ut! Jag kan inte äta något klokt och jag kan inte sova. BLÄ BLÄ BLÄÄÄ!!!

Ensam hemma

Nu är jag ensam hemma, Mamma, pappa och stella är på middag medan jag sitter hemma och har just tittat på baksmällan och ska titta på scrubs nu!

Puss och kram skumbanan!

Jobba

Dom behövde hjälp på caféet idag så jag ska alldeles strax åka upp dit, först ska jag bara äta nuuuudlarrr! Hinner kanske blogga ikväll igen.

Puss puss!


...DATORER...

Datan har dampat jättemkt idag så jag har inte kunnat lägga upp några bilder men ska se om det funkar i morgon. I morse satt jag med en engelska uppsats och var nästan klar, och då stängde datan av sig! Och allt som jag hade skrivit raderades!!!! AAAHHHH! Jag blir galen på dataproblem asså!

Nu ska jag pappa och stella titta på nån film som pappa hade på sin dator. Förresten! Jag fick min andra klänning idag! Den var lite för stor så jag ska sy in den lite, men sen blir den nog perfekt!

Puss Puss!

Nyårsklänningar :D

Jag har köpt två par nyårsklänningar på tradera (Vet inte än vilken som jag ska ha) Den ena fick jag hem i fredags och den andra kommer typ i morgon eller på onsdag!

Den här har jag fått hem...

 

...Och den här får jag hem snart!

 

På Nyår så ska vi ju ha glitter och glamour tema, så jag ska ta någon av dom här klänningarna och sen stajla upp dom med massa glitter!

 

I dag köpte jag två BHar, en Ring och ett läppglans. Jag ska lägga upp lite bilder på det när jag hinner. kanske i morgon!

 

Puss puss!


ensam

I kväll blir jag ensam hemma för dom andra ska till stellas skola på någon julfest :( Men jag ska nog titta på TV och ringa FANNY! Då blir livet frid och fröjd igen!

 
BILDER!

På Fannys begäran kommer det nu lite bilder från hösten. :)


Ottil var hemma hos mig och vi gjorde snygga smooothies! (En till lillasyster oxå)


Den här bilden tog mamma tidigt en morgon. Troligen sista rosen för i år! (Hon är galen i min kamera! x9)


Jag och mamma var ute och fotade en dag. Det här är nere vid skånerevet.


Fortfarande vid skånerevet...

Åh! Det här är min favoritbild! Och jag har nästan inte redigerat den någonting! Det såg ut så här!


Uppe på grogarnsberget!Madde och vickan uppe på växthustaket.  o.ONjuter i solen, visst ser det mysigt ut?! ^^


Kanske kommer med fler bilder senare, får se!
Puss Puss!


Garderoben!!!

Nu är garderoben färdigbyggd!

 

utanpå och innuti! Jag och pappa har byggt det helt själva!

Jag håller just nu på att packa upp alla mina kläder, så bilder med kläder i kommer senare!

Puss!

RSS 2.0