Stackars smulimas

Blir inte mycket bloggande, men nu är snart allt pappersarbete klart och inskickat och på måndag så sticker vi till gotland så då blir det semester på riktigt! :)
Tror inte det blir mycket bloggande då heller, för det blir det aldrig när jag är på gotland. Men jag har i alla fall lovat Malvas farmor att lägga ut bilder på lillskiten! :)

Var ju på BVC häromdagen och det gick super! Malva vägde nu 3290g och var 48 cm lång! :D Stora tjejen! 4 cm på 4 veckor, 1 cm i veckan :)
Sen trodde hon att Malvas kolik kunde bero på kolsyra. Så inget mer bubbel för mig nu då. :(


Skönt o sova på mammas mage ♥

Typ ända sättet att få något gjort när hon har kolik är att ha henne i bärselen. Men det funkar nästan bara när hon sover för annars misshandlar hon mina stackars bröst :(

En liten ledsen nyhet, Smulan har rymt! :( Vi märkte inte när hon rymde men när vi kom hem från BVC igår så var hon borta! :( Så ni som bor i arboga, hör av er om ni ser henne eller ta hem henne! (och hör av er såklart ;) )


Lilla tokkatten

Jag är jätteglad över att vi sticker till gotland på måndag, det är bara det att då är vi ju inte hemma om Smulimas skulle komma tillbaka :( Men är det någon som fångar henne i alla fall så hör av er, Martins föräldrar skulle ta hand om henne när vi var borta så dom tar henne då :)

Puss o hej ♥


Dagens outfit à la baby

Visste ni att försökringskassan i arboga tar semester? Hela sommaren?! Det vet jag nu...
Som tur är så hade dom öppet i köping i alla fall, och ännu mer tur hade vi för Jonny skulle också dit så hans snälla mamma Susanne kunde skjutsa oss! :D
Så nu har vi fixat det, eller ja... Vi måste dit nästa vecka igen för att fixa föräldrapenning till Martin för 10 dagarna i början, för det kunde vi inte fixa förrens vi varit på socialförvaltningen och skrivit på papper om att Martin är pappan.

Ikväll så ska vi grilla med Jonny och sen ska jag och Martin på date :) Eller Jonny kanske hänger med då med, men Malva ska ha barnvakt en stund så jag kallar det date! :)
Vi ska gå med henne upp till Martins föräldrar, sen går vi själva upp och sätter oss på teknikbacken och myser en stund innan vi går tillbaka och hämtar henne :)

Malva var jätteduktig och sov hela tiden som vi var på försäkringskassan, men nu har hon sovit lite för länge tycker jag, för mina bröst håller på att sprängas! Så nu ska jag gå o väcka lillskiten så hon får äta lite! :)


Här får ni en dagens outfit à la Malva herself ♥

Den trötta lillskiten


RSS 2.0