Snart sängdags!

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig för att jag vill inte vara alltför trött i morgon bitti, Vilket jag kommer att vara i alla fall men endå! Det är bra med mycket sömn! Idag har jag säkert hunnit photoshopa över fyra bilder! Och det är riktigt mycket om man tänker på att jag jobbar väldigt noga och länge med dom och att jag har hunnit gå i två timmar! Och för er som vet en del om photoshop så kanske det inte låter som att jag jobbar länge med mina bilder, men det beror på att jag inte kan så mkt ännu så jag gör allt jag kan med varje bild för att träna! Jag har min andra lektion på torsdag, GUUUUD vad jag längtar dit!!! Då hoppas jag att jag lär mig mycket mer! :D

natti natti! :D

Pratar med Fanny! :D

Nu sitter Stella bredvid mig och pratar med Fanny! Hon kanske kommer hit om tre veckor när mamma och pappa är bortresta, och vi ska försöka få hit Sebbe och Jonte oxå! xD GUUUD VAD KUL!!!

Jag

Jag heter Elsa och fyller 16 år i oktober. Jag bor på en liten bortglömd plats och är inte helt nöjd med det  :/

Mina intressen är... jaa, jag vet inte riktigt men jag gillar mina kompisar, min dator och så gillar jag kläder och smink. (är dock inte så värst duktig på det) Jag red när jag var yngre, men har slutat. JO! Jag gillar ju musik! Jag kan inte leva en dag utan musik, jag får abstinens! Trots det vet jag endå inte riktigt vilken musik jag gillar... konstigt! Men jag gillar inte "radiomusik" speciellt mkt... Tråkigt tkr jag! Vissa låtar kan väl vara bra, men men. 
Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, lillasyster och tre katter.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0